Serial Killer

Story of the game

În ultima perioadă, mai multe cadavre au fost descoperite pe străzile din București. O nouă crimă a avut loc și oamenii nu mai ies din casă, înspăimântați. Există zvonul că un criminal în serie este în libertate. Autoritățile sunt depășite de situație iar dosarul de investigație a ajuns în mâinile tale. Formează cea mai bună echipă de detectivi și dezleagă misterul crimelor în serie!  Acum, speranțele tuturor sunt în tine și echipa ta. Oprește criminalul înainte să acționeze din nou! Urmărește indiciile și dezleagă misterul crimelor nerezolvate! Persoane

2-8

Dificultate

Logică

Abilități

Limita de vârstă 12+

Only 3 rooms available for today.

Book

CE CAPACITAȚI NECESITĂ JOCUL

Nu este necesar de nici o capacitate extremă. Jocul nu ține de inteligență, mai degrabă de abilitate de rezolvarea problemelor?

CUM POT SĂ INCHIRIEZ UN ESCAPE BOX?

ESCAPE BOX se poate rezerva pe site-ul nostru, plata inchirierii se poate onora doar online. Produsul va fi livrată la data fixată de client urmând ca a doua zi îl și ridicăm. În urma comenzii și plata online reprezentantul nostru vă apelează prin telefon in vederea validării comenzii, respectiv pentru specificarea detaliilor livrării. Think outside the box :)