Event and
Teambuilding

FIRME ȘI
ORGANIZAȚII

Camerele noastre de evadare sunt instrumente ideale pentru creșterea nivelului de coeziune între membrii unei echipe, ele înlesnesc comunicarea și capacitatea acestora de abordare a problemelor. Probele îi pun pe jucători în fața unor provocări specifice ce îi determină să adopte modul de lucru în echipă, să găsească metode de abordare prin luarea deciziilor în comun. Experiența pozitivă este garantată, creierul jucătorilor intră în modul funcționare ”distracție” iar acest lucru cuplat cu o sarcină intelectuală induc o stare denumită științific: FLOW (există o întreagă literatură despre cercetările din domeniu) 

https://www.youtube.com/watch?v=hydkq6KQAXc&t=293s

Experiența trăită în comun de către jucători îmbunătățesc potențialul grupului în fața provocărilor viitoare.

La ce ajută pentru companii?

Fără îndoială că și firma dumneavoastră dorește să ofere uneori prime sau recompense angajaților sau să organizeze activități de socializare pentru aceștia, experiențele dobândite cu ocazia participării la un joc de evadare reprezintă cea mai bună oportunitate pentru astfel de activități de tip team building sau oferta de stimulente. Firma noastră are capacitatea de primire a 36 de persoane participante/aprox. oră

Pentru angajați - avantaje

De multe ori omul are convingerea că își cunoaște colegii și are o idee formată despre capacitățile și talentele colegilor. Jocul nostru reprezintă un mod ideal de întărire a relațiilor extraprofesionale într-un mod distractiv, de asemenea este o ocazie excelentă de a interacționa sau pentru a descoperi aptitudini noi ale colegilor.

Pentru compartimentele de resurse umane

Serviciile noastre pot constitui baza unor evaluări incluse în programul cursurilor de specializare, ele favorizează loializarea față de companie, ajută la integrarea mai rapidă a noilor angajați, cât și, pe termen lung la mai buna organizare și coordonare a muncii, beneficiind de costuri deductibile.

Vezi Detalii

Zi de naștere

Sărbătorești o zi de naștere sau onomastică? Vrei să evadezi puțin din cotidian? Vrei să faci o surpriză memorabilă unei persoane și chiar să-i ascunzi cadoul într-un Escape Box? Noi te asigurăm că evenimentul va fi de neuitat, suntem deschiși la orice idei îndrăznețe. Distracție plăcută!


Bachelor &
bachelorette

Te pregătești de ultima mare distracție înainte de nuntă? Am pregătit pentru tine o aventură unică. Îți sugerăm să alegi Escape Box cu un joc mai ușor dacă înainte de chef ați făcut deja ”încălzirea”. Cu aceste ocazii, scopul echipelor nu este neapărat soluționarea testelor ci petrecerea timpului în echipă, în grup într-un mod cât se poate de distractiv.


prieteni &
colegi

Vreți să aveți parte de o experiență inedită alături de prieteni sau colegii de la locul de muncă? Escape Box-urile sunt activități ideale pentru astfel de ocazii. Faceți o pauză de muncă și deconectați-vă de la viața cotidiană printr-o aventură inedită. Dacă ai soluționat deja unul sau mai multe Escape Box și crezi că și colegilor, prietenilor tăi le-ar plăcea o astfel de distracție surprinde-i și fă-le cadou un voucher pentru unul dintre jocurile noastre.

Propuneri
de căsătorie

Ai luat hotărârea vieții tale și vrei să-i ceri mâna într-un mod deosebit. De ce să n-o lași să găsească ea însăși inelul de logodnă într-unul din jocurile noastre? Contactează-ne dacă dorești să te ajutăm în realizarea acestui plan. Dar atenție, dacă vă jucați doar voi doi ea va intra la bănuieli, deci adu-ți prietenii să fie martorii evenimentului. Dacă ai vreo cunoștință care se pregătește să facă un astfel de pas, te rugăm înștiințează-l de această opțiune.