PREȚ

Luni-Joi

200 Lei

180 Lei

În Weekend și în zile de sărbătoare

210 Lei

190 Lei

Faq

CUM POT SĂ INCHIRIEZ UN ESCAPE BOX?

ESCAPE BOX se poate rezerva pe site-ul nostru, plata inchirierii se poate onora doar online. Produsul va fi livrată la data fixată de client urmând ca a doua zi îl și ridicăm. În urma comenzii și plata online reprezentantul nostru vă apelează prin telefon in vederea validării comenzii, respectiv pentru specificarea detaliilor livrării. Think outside the box :)

IN CE CONSTĂ ESCAPE BOX?

ESCAPE BOX s-a conceput in mai multe domenii, din care la dorința clientului oricare se poate alege de pe site-ul nostru. Plăcerea jocului asigură soluționarea reușită a testelor și îndeplinirea sarcinilor. Jocul este recomandat pentru timpul liber petrecut în familie, întruniri cu prieteni, ori și când dacă vrei să scaipi un timp de realitate. În cadrul jocului se deschid 7 lacăte neputând păși înainte numai in cazul rezolvării pasului anterior. Cu cât ai mai multe pasuri rezolvate cu succes, cu atât mai imulte informații îți stă la dispoziție.

CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN CAZUL ÎN CARE NU PUTEM TRECE PESTE O PROBĂ?

În fieare sertar găsești un cod cu ajutorul căreia poți accesa soluția corectă pe site-ul nostru www.escapeboxtimisoara.ro, folosing rubrica GAMECODE.

CE CAPACITAȚI NECESITĂ JOCUL

Nu este necesar de nici o capacitate extremă. Jocul nu ține de inteligență, mai degrabă de abilitate de rezolvarea problemelor?

CE SE ÎNTÂPMLĂ DACĂ NU POT RETURNA A DOUA ZI CUTIA?

Vă rugăm insistent să nu se ivească problema nerestituirii jocului la timp, deoarece este nevoie de dezinfectarea și scoaterea din circuit a produsului timp de 12 ore.

POT SĂ PLĂTESC CU CASH SAU CARD?

În momentul de față se poate plăti cu cash sau cu card bancar. În curând și online ;)

POT SĂ OBȚIN AJUTOARE DIN AFARĂ /LAP TOP. TELEFON ?

Nu îți sătuim, deoarece mai mult strică decât ajută, și se pierde din plăcerea jocului.

DUPA TERMINAREA JOCULUI CE AVEM DE FĂCUT?

La terminarea jocului toate componentele jocului se adună in sertarul cel mai mare, iar lacătele se pun înapoi pe sertarele potrivite fără aplicarea codurilor. Reprezentantul nostru se va prezenta pentru inapoierea jocului la termenul fixat.