Introdu codul de pe cutie, ca să poți începe jocul

Start Joc

OBIECTIVUL JOCULUI

Obiectivul jocului constă în soluționarea testelor, rezolvarea sarcinilor speciale, deschiderea fiecărui lacăt în ordinea acestora - fiind important pentru îndeplinirea misiunii.  

DIFERITE LACĂTE

Lacătele sunt prevăzute cu blocaj numeric, pe fiecare existând un semn care arată unde trebuie aplicat codul potrivit. În anumite cazuri, există un buton pentru deschiderea lacătului respectiv, iar în lipsa butonului, lacătul se deschide automat în urma aplicării codului potrivit.

CONȚINUTURI ONLINE

La câte una din jocuri puteți găsi anumite coduri, care ajută la diversificar,e jocul devenând mai interactiv. Aceste coduri se trec in spațiul „gamecode„ și nu se consideră ajutoare. Totodată se pot găsi alte semne sub formă de video, foto și înregistrări audio.

AJUTOARE

Lângă fiecare lacăt găsești o etichetă, care ajută in găsirea codului. Dacă ai nevoie în continuare de ajutor în fiecare sertar este trecut un cod de patru cifre pe o etichetă metalică, codul respectiv se trece in spațiul „gamecode„ de pe site-ul escapeboxtimisoara.ro in urma căruia obții ajutorul dorit, acest ajutor nu oferă bineînțeles soluționarea necesară doar ajută la trecerea la pasul următor.